Tallers d'art

Salvador Dalí

Activitat escolar en forma de taller d’art en el qual ens endinsem en el món surrealista de Salvador Dalí

Taller d’art en el qual ens endinsem en el món surrealista de Salvador Dalí.

L’activitat escolar té tres parts:

1- Introducció taller d’art Salvador Dalí

En primer lloc, a l’inici del taller es fan un seguit de preguntes per entrar en contacte amb els coneixements previs de l’alumnat. A més, es van introduint nous coneixements que tracten de la vida de l’artista amb l’ajut de diferents tipus de recursos educatius. La utilització d’un guinyol per presentar la vida de l’artista que va ser com una gran obra de teatre, serveix per anar presentant els personatges que van formar part de la vida de l’artista.  Com a resultat els infants poden reconstruir-la. 

2- Treball de l’obra de Salvador Dalí

En la segona part del taller d’art es treballa l’obra. Per fer-ho disposem de diferents recursos educatius exclusius creats específicament pel taller d’art d’Schola. Didàctica Activa. L’alumnat  manipula i identifica els símbols dels quadres de Dalí mentre que s’acosta al seu univers. Posteriorment, busca en els quadres els elements i els identifica.

3- Part creativa sobre Salvador Dalí

Finalment, un cop ens hem familiaritzat amb l’obra de Dalí, caldrà posar en pràctica el que hem après en el taller d’art. Per acabar, cada alumne disposarà d’un dels elements que apareixen en els quadres de l’artista i els col·locarà estratègicament en un  mural.

 

Guió del taller

Descarregueu-vos el guió d’aquest taller d’art