Tallers d'art

Pablo Picasso

Activitat escolar en forma de taller d’art en el qual ens endinsem en el món màgic de Pablo Picasso

Taller d’art en el qual ens endinsem en el món de la pintura de Pablo Picasso.

L’activitat escolar té tres parts:

1- Introducció taller d’art Pablo Picasso

En primer lloc, a l’inici del taller es fan un seguit de preguntes per entrar en contacte amb els coneixements previs de l’alumnat. A més, es van introduint nous coneixements que tracten de la vida de l’artista amb l’ajut de diferents tipus de recursos educatius. La utilització de reproduccions d’obres de l’artista ens situen en l’espai/temps de manera que com a resultat els infants poden reconstruir el més important de la vida de Pablo Picasso

2- Treball de l’obra de Pablo Picasso

En la segona part del taller d’art es treballa l’obra. Per fer-ho disposem de diferents recursos educatius exclusius creats específicament pel taller d’art d’Schola. Didàctica Activa. L’alumnat  manipula i identifica els elements dels quadres de Picasso, en aquest cas ens fixem en els autoretrats i els retrats, més concretament aprofundim en la gran diversitat de formes i colors en ulls, nassos i boques. Posteriorment, es busquen els elements en els quadres i s’identifica el personatge retratat.

3- Part creativa sobre Pablo Picasso

Finalment, un cop ens hem familiaritzat amb l’obra de Picasso, caldrà posar en pràctica el que hem après en el taller d’art. Per acabar, seurem a les taules i cadascú pintarà un quadre a l’estil picassià. No t’ho perdis, farem molta màgia!

 

Guió del taller

Descarregueu-vos el guió d’aquest taller d’art