Tallers d'art

Antoni Gaudí

Activitat escolar en forma de taller d’art en el qual ens endinsem en el món màgic d’Antoni Gaudí.

Taller d’art en el qual ens endinsem en el món màgic d’Antoni Gaudí.

L’activitat escolar té tres parts:

1- Introducció taller d’art Antoni Gaudí

En primer lloc, a l’inici del taller es fan un seguit de preguntes per entrar en contacte amb els coneixements previs de l’alumnat. A més, es van introduint nous coneixements que tracten de la vida de l’artista amb l’ajut de diferents tipus de recursos educatius. La utilització de peces de roba i elements antics ens situen en l’espai/temps de manera que com a resultat els infants poden reconstruir el més important de la vida d’Antoni Gaudí.

2- Treball de l’obra d’Antoni Gaudí

En la segona part del taller d’art es treballa l’obra. Per fer-ho disposem de diferents recursos educatius exclusius creats específicament pel taller d’art d’Schola. Didàctica Activa. L’alumnat  manipula i identifica els elements de la Casa Batlló a través del Joc de la Imaginació. Posteriorment, s’explica el conte de la Casa Batlló, un conte que no deixa ningú indiferent!

3- Part creativa sobre Antoni Gaudí

Finalment, un cop ens hem familiaritzat amb l’obra de Gaudí, caldrà posar en pràctica el que hem après en el taller d’art. Per acabar, caldrà posar en pràctica el que hem après. Decorarem la Pedrera a la nostra manera, amb sorra i colors! També hi ha la possibilitat de fer un trencadís. Consulteu el guió!

 

Guió del taller

Descarregueu-vos el guió d’aquest taller d’art