Tallers d'art

Andy Warhol

Activitat escolar en forma de taller d’art en el qual ens endinsem en el món de la imatge d’Andy Warhol

Taller d’art en el qual ens endinsem en el món de la imatge d’Andy Warhol

L’activitat escolar té tres parts:

1- Introducció taller d’art Andy Warhol

En primer lloc, a l’inici del taller es fan un seguit de preguntes per entrar en contacte amb els coneixements previs de l’alumnat. A més, es van introduint nous coneixements que tracten de la vida de l’artista amb l’ajut de diferents tipus de recursos educatius. La utilització de reproduccions d’obres de l’artista ens situen en l’espai/temps de manera que com a resultat els infants poden reconstruir el més important de la vida de l’artista.

2- Treball de l’obra d’Andy Warhol

En la segona part del taller d’art es treballa l’obra. Per fer-ho disposem de diferents recursos educatius exclusius creats específicament pel taller d’art d’Schola. Didàctica Activa. L’alumnat  manipula i identifica els elements dels quadres  descobrint les temàtiques que l’Andy treballava. Més concretament aprofundim en els personatges famosos, animals i elements de consum que ell va posar de moda.

3- Part creativa sobre Andy Warhol

Finalment, un cop ens hem familiaritzat amb l’obra, caldrà posar en pràctica el que hem après en el taller d’art. Per acabar, seurem a les taules i cadascú farà una estampació tal com ho feia l’Andy que en aquest taller ens ensenya que tothom pot ser artista!

 

Guió del taller

Descarregueu-vos el guió d’aquest taller d’art