Tallers d'art

Vincent van Gogh

Activitat escolar en forma de taller d’art en el qual ens endinsem en el món dels sentiments de Vincent van Gogh

Taller d’art en el qual ens endinsem en el món incomprès de Vincent van Gogh

L’activitat escolar té tres parts:

1- Introducció taller d’art Vincent van Gogh

En primer lloc, a l’inici del taller es fan un seguit de preguntes per entrar en contacte amb els coneixements previs de l’alumnat. A més, es van introduint nous coneixements que tracten de la vida de l’artista amb l’ajut de diferents tipus de recursos educatius. La utilització de reproduccions d’obres de l’artista ens situen en l’espai/temps de manera que com a resultat els infants poden reconstruir el més important de la vida de l’artista.

2- Treball de l’obra de Vincent van Gogh

En la segona part del taller d’art es treballa l’obra. Per fer-ho disposem de diferents recursos educatius exclusius creats específicament pel taller d’art d’Schola. Didàctica Activa. L’alumnat  manipula i identifica els elements dels quadres  descobrint els paisatges que els protagonitzen. Més concretament aprofundim en els colors i la tècnica per posteriorment identificar cadascun dels elements.

3- Part creativa sobre Vincent van Gogh

Finalment, un cop ens hem familiaritzat amb l’obra, caldrà posar en pràctica el que hem après en el taller d’art. Per acabar, seurem a les taules i cadascú pintarà un quadre a l’estil d’aquest artista. No t’ho perdis, pintar com els impressionistes és molt divertit!

 

Guió del taller

Descarregueu-vos el guió d’aquest taller d’art