Tallers d'art

Vassili Kandinski

Activitat escolar en forma de taller d’art en el qual ens endinsem en el món dels sentiments de Vassili Kandinski

Taller d’art en el qual ens endinsem en el món dels sentiments de Vassili Kandinski

L’activitat escolar té tres parts:

1- Introducció taller d’art Vassili Kandinski

En primer lloc, a l’inici del taller es fan un seguit de preguntes per entrar en contacte amb els coneixements previs de l’alumnat. A més, es van introduint nous coneixements que tracten de la vida de l’artista amb l’ajut de diferents tipus de recursos educatius. La utilització de reproduccions d’obres de l’artista ens situen en l’espai/temps de manera que com a resultat els infants poden reconstruir el més important de la vida de Vassili Kandinski.

2- Treball de l’obra de Vassili Kandinski

En la segona part del taller d’art es treballa l’obra. Per fer-ho disposem de diferents recursos educatius exclusius creats específicament pel taller d’art d’Schola. Didàctica Activa. L’alumnat  manipula i identifica els elements dels quadres de Kandinski, descobrint els elements geomètrics, línies rectes i corbes que els protagonitzen. Més concretament aprofundim en la gran diversitat de formes i colors per posteriorment identificar-los en relació al significat que tenen tant les formes com els colors emprats.

3- Part creativa sobre Vassili Kandinski

Finalment, un cop ens hem familiaritzat amb l’obra de Kandinski, caldrà posar en pràctica el que hem après en el taller d’art. Per acabar, seurem a les taules i cadascú pintarà un quadre a l’estil d’aquest artista. No t’ho perdis, pintarem els nostres sentiments!

 

Guió del taller

Descarregueu-vos el guió d’aquest taller d’art