Tallers d'art

Frida Kahlo

Activitat escolar en forma de taller d’art en el qual ens endinsem en el món dels sentiments de Frida Kahlo

Taller d’art en el qual ens endinsem en el món dels sentiments de Frida Kahlo

L’activitat escolar té tres parts:

1- Introducció taller d’art Frida Kahlo

En primer lloc, a l’inici del taller es fan un seguit de preguntes per entrar en contacte amb els coneixements previs de l’alumnat. A més, es van introduint nous coneixements que tracten de la vida de l’artista amb l’ajut de diferents tipus de recursos educatius. A través de la nostra petita Frida, explicarem les seves aventures. Les reproduccions d’obres de l’artista ens situen en l’espai/temps de manera que com a resultat els infants podran reconstruir el més important de la seva vida.

2- Treball de l’obra de Frida Kahlo

En la segona part del taller d’art es treballa l’obra. Per fer-ho disposem de diferents recursos educatius exclusius creats específicament pel taller d’art d’Schola. Didàctica Activa. L’alumnat  manipula i identifica els elements dels quadres de Frida Kahlo, descobrint els elements que fan referència als animals preferits de Frida i als elements culturals típics de Mèxic. Més concretament aprofundim en colors i animals per posteriorment identificar els sentiments que Frida ens vol transmetre a través de la seva obra.

3- Part creativa sobre Frida Kahlo

Finalment, un cop ens hem familiaritzat amb l’obra de Frida Kahlo, caldrà posar en pràctica el que hem après en el taller d’art. Per acabar, seurem a les taules i cadascú, a través de diferents tècniques, pintarà un quadre a l’estil d’aquesta dona que és avui dia una icona del feminisme.

 

Guió del taller

Descarregueu-vos el guió d’aquest taller d’art