Tallers d'art

Joan Miró

Activitat escolar en forma de taller d’art en el qual ens endinsem en el món màgic de Joan Miró.

Taller d’art en el qual ens endinsem en el món màgic de Joan Miró.

L’activitat escolar té tres parts:

1- Introducció taller d’art Joan Miró

En primer lloc, a l’inici del taller es fan un seguit de preguntes per entrar en contacte amb els coneixements previs de l’alumnat. A més, es van introduint nous coneixements que tracten de la vida de l’artista amb l’ajut de diferents tipus de recursos educatius. La utilització de peces de roba i elements antics ens situen en l’espai/temps de manera que com a resultat els infants poden reconstruir el més important de la vida de Joan Miró.

2- Treball de l’obra de Joan Miró

En la segona part del taller d’art es treballa l’obra. Per fer-ho disposem de diferents recursos educatius exclusius creats específicament pel taller d’art d’Schola. Didàctica Activa. L’alumnat  manipula i identifica els símbols dels quadres de Miró mentre que s’acosta al seu univers. Posteriorment, busca en els quadres els elements i els identifica.

3- Part creativa sobre Joan Miró

Finalment, un cop ens hem familiaritzat amb l’obra de Miró, caldrà posar en pràctica el que hem après en el taller d’art. Per acabar, dividirem la classe en quatre grups i cadascun pintarà un mural de Joan Miró.

 

Guió del taller

Descarregueu-vos el guió d’aquest taller d’art